Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα ληστείας και κλοπή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Δ. Α Χ Α Ι Α Σ‏
Συνελήφθη χθες (6-7-2011) το βράδυ στη Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών 31χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ληστείας και κλοπή σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ερυθραίας.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα ο 31χρονος συλληφθείς αφαίρεσε από εγκαταλειμμένη οικία στην οποία διαμένουν αλλοδαποί μετανάστες, τα έγγραφα παραμονής του 26χρονου παθόντα. Έπειτα τον αναζήτησε, σε περιοχές, όπου συχνάζουν αλλοδαποί και αφού τον εντόπισε, προσποιούμενος τον Αστυνομικό τον οδήγησε σε κοντινή απόσταση. Εκεί με την απειλή ψεύτικου μεταλλικού όπλου και κλωτσώντας τον στην κοιλιά, επιχείρησε να τον ληστέψει, τράπηκε όμως σε φυγή, καθότι έγινε αντιληπτός από ομοεθνείς του 26χρονου που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση.  

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου αναζήτησαν τον δράστη, τον οποίο τελικά εντόπισαν και συνέλαβαν σε κοντινή απόσταση. Στη κατοχή του 31χρονου ημεδαπού βρέθηκαν τα έγγραφα παραμονής του 26χρονου παθόντα, τα οποία του αποδόθηκαν καθώς και το ψεύτικο όπλο, το οποίο κατασχέθηκε.

O συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.