Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ
Σύσκεψη εργασίας για το σχεδιασμό και την εκπόνηση δράσεων πολιτικής προστασίας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 7 Ιουλίου και ώρα 12 μ.μ., στις εγκαταστάσεις του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο.
Σκοπός της σύσκεψης είναι η διαπίστωση προόδου, η επισήμανση τυχόν ελλείψεων για όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, ο σχεδιασμός δράσεων και ο συντονισμός των συναρμόδιων φορέων με στόχο τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του μηχανισμού προστασίας του δασικού μας πλούτου για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω πυρκαγιών κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου 2011 στην Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τα Ιόνια Νησιά.

Στη σύσκεψη θα παραστούν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας και ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, κ. Τάσος Αποστολόπουλος, ενώ έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, οι Δήμαρχοι και εκπρόσωποι όλων των εμπλεκομένων φορέων. Επίσης θα παραβρεθεί ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Στυλιανός Στεφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.