Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Μήνυμα αντίστασης στην περαιτέρω συρρίκνωση των εισοδημάτων των οικονομικά αδύναμων, την ώρα που οι οικονομικά ισχυροί αυξάνουν υπέρμετρα τα κέρδη τους έστειλαν την Κυριακή χιλιάδες πολίτες που άνοιξαν τις μπάρες σε πολλά διόδια σε όλη τη χώρα. Διαμαρτυρήθηκαν με αυτό τον τρόπο  για τις συνεχείς αυξήσεις στις τιμές των διοδίων με αποφάσεις της κυβέρνησης, για δρόμους οι οποίοι είτε είναι κακοφτιαγμένοι είτε δεν έχουν ακόμη κατασκευασθεί (βλ. Αθηνών - Πατρών).
Οι πολίτες με σύνθημα «οι εθνικοί δρόμοι είναι δημόσια περιουσία - Σπρώξτε τη μπάρα. Μη πληρώνεις κι εσύ!» αλλά και πανό που έγραφαν «δεν πληρώνουμε την κρίση τους» και «όχι διόδια» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του πανελλήνιου συντονιστικού των Επιτροπών Αγώνα κατοίκων πολιτών και εργαζόμενων ενάντια στα διόδια και συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη τέτοιου είδους κινητοποίηση, άνοιξαν τις μπάρες από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 6 το απόγευμα.
Συγκεκριμένα, ανοιχτές παρέμειναν οι μπάρες
Για συνέχεια κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.