Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Οργή και αγανάκτηση και στην Πάτρα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ - ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Μετά τη Λαμία ένταση επικράτησε στον προαύλειο χώρο του ξενοδοχείου της πόλης, όταν εργαζόμενοι της ΕΒΟ Αιγίου, με την υποστήριξη εκπροσώπων της Λαϊκής Συνέλευσης της Πλατείας Γεωργίου, επιχείρησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής την αίθουσα όπου βρίσκεται ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιάννης Κουτσούκος.


 Πηγή: patranews

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να απωθήσουν τους εργαζόμενους, με αποτέλεσμα να απειληθεί γενικότερη σύρραξη, καθώς τα όργανα της ταξης, στην προσπάθειά τους να παρεμποδίσουν τους διαδηλωτές, τους έσπρωχναν συνεχώς. Νωρίτερα έντονες αποδοκιμασίες δέχθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.