Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Όλοι απόψε Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011 στις 8:30 το βράδυ στην κεντρική Πλατεία του Αγρινίου που θα πραγματοποιηθεί η Λαϊκή  Συνέλευση των «Αγανακτισμένων της Πλατείας Δημοκρατίας του Αγρινίου.
Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη Λαϊκή Συνέλευση, έτσι όπως αυτά καθορίστηκαν στη Λαϊκή Συνέλευση της Τετάρτης 4 Ιουλίου 2011 είναι τα παρακάτω:
 1.   Απολογισμός της μέχρι σήμερα δράσης.
 2.   Καθορισμός της από δω και πέρα δράσης.
2.1.             Απόφαση για την συνέχιση ή την αναστολή της αγωνιστικής μας παρουσίας σε καθημερινή βάση στην πλατεία Δημοκρατίας.
2.2.             Απόφαση  σε περίπτωση που αποφασισθεί η αναστολή για την ημερομηνία επανεκκίνησης.
2.3.             Απόφαση σε περίπτωση που αποφασισθεί η συνέχιση του αγώνα ανασυγκρότησης της Συντονιστικής Επιτροπής με τον ορισμό νέων μελών και την ανάθεση συγκεκριμένων εργασιών σ’ αυτά.
3.   Ψήφισμα - Απάντηση στα περί «πολιτικής βίας» των πολιτών που ανέφερε στο Υπουργικό Συμβούλιο της Τετάρτης 4 Ιουλίου 2011 ο Πρωθυπουργός της χώρας Γεώργιος Παπανδρέου, αλλά και στις ανάλογες  πρόσφατες δηλώσεις των Βουλευτών  Σοφίας Γιαννακά και Αντρέα Μακρυπίδη στο τοπικό και Αθηναϊκό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
4.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για την απαλοιφή, αντικατάσταση ή όχι της λέξης «Αγανακτισμένοι» από τον τίτλο που προσδιορίζει το κίνημα των Πλατειών.
5.   Εκλογή εκπροσώπου ή εκπροσώπων στη καθορισμένη Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος, όπου θα συζητηθούν ζητήματα τα οποία αφορούν την πορεία του κινήματος των πλατειών.

Η Λαϊκή Συνέλευση των Αγανακτισμένων
της Πλατείας Δημοκρατίας Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.