Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΤΕΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ: "ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ Ο.Ε."

Συνάδελφοι,
Η Δ.Ε. κατά την 7η του 2011 τακτική συνεδρίασή της αποφάσισε την σύσταση ομάδας εργασίας με θέμα :
« Ενεργειακή απόδοση κτηρίου ΤΕΕ Αιτ/νιας και Δημοσίου Κτηρίου Εκπαίδευσης – Δράσεις για ενεργειακή αναβάθμιση αυτών και με χρήση Α.Π.Ε. Οικονομοτεχνική Ανάλυση και Περιβαλλοντικά οφέλη κάθε δράσης»
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να στελεχώσουν την ομάδα εργασίας να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με αίτησή τους η οποία θα συνοδεύεται από βιογραφικό τους.
Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν, ή να ταχυδρομηθούν στα γραφεία του ΤΕΕ / Τμήμα Αιτ/νιας (Πάνου Σούλου 11, Αγρίνιο) ή να αποσταλούν με τηλεομοιοτυπία (φαξ) στο 2641031506 ή με email στη διεύθυνση
tee_ait@tee.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. έως Τρίτη 3 Μαΐου 2011.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε. – ΣΤΟΧΟΣ
Η ομάδα εργασίας θα εξετάσει τα κτήρια
ως προς την ενεργειακή τους συμπεριφορά (καταναλώσεις ενέργειας, εκπομπές CO2 κλπ.) στην υφιστάμενη κατάσταση. Θα διερευνήσει τις πιθανές δράσεις – επεμβάσεις που είναι δυνατόν τεχνικά να πραγματοποιηθούν σε αυτά, ακόμη και με την χρήση Α.Π.Ε. προκειμένου να επιτευχθεί η ενεργειακή τους αναβάθμιση.
Θα προσδιορίσει τα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν από κάθε δράση, τον χρόνο απόσβεσης τους , την σύγκριση μεταξύ τους, αξιολογώντας αυτές ιεραρχικά ως προς την συνδρομή τους ενεργειακά.
Επίσης θα γίνει προσδιορισμός των οφελών που προκύπτουν ως προς τις επιπτώσεις στο περιβάλλον (εκπομπές CO2) και τα περιβαλλοντικά οφέλη που προκύπτουν μέσω των δράσεων εφόσον αυτές υλοποιηθούν .
Η Ο.Ε. μέσω του έργου της θα συνεισφέρει στην ανάδειξή της προς εκπλήρωση επιταγής που υπάρχει για ενεργειακή αναβάθμιση του κτηριακού αποθέματος της χώρας, αλλά και την σωστή ενημέρωση της κοινωνίας προς την κατεύθυνση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.