Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ​ΡΧΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ​ΡΧΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση εργασίας με τους πέντε Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας θα έχει την προσεχή Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαΐας ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Στη συνάντηση, την οποία συγκαλεί ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, θα συμμετάσχει επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος, στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής και Διευθυντές Υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Θέμα της συνάντησης είναι η εξέταση ώριμων ή υπό ωρίμανση έργων που μπορούν άμεσα να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ και να χρηματοδοτηθούν, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που έχουν δοθεί στην Περιφέρεια από τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Ανάλογες συναντήσεις έγιναν πρόσφατα στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας και ήδη, με την συνεργασία των κ.κ. Κατσιφάρα και Αποστολόπουλου και με βάση τις προτάσεις των κατά τόπους δημοτικών αρχών, καταγράφονται τα έργα που παρουσιάζουν ωριμότητα και έχουν τις προϋποθέσεις άμεσης ένταξης στο ΕΣΠΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.