Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Με ηλεκτρονικό τρόπο αποστέλλονται πλέον οι προσκλήσεις και οι εισηγήσεις των θεμάτων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, ύστερα από απόφαση του Προέδρου του Σώματος Κώστα Καρπέτα.

Παράλληλα, οι προσκλήσεις κάθε συνεδρίασης, οι αποφάσεις και τα πρακτικά αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας (www.pde.gov.gr) ώστε να εξυπηρετείται ο στόχος της διαφάνειας και της μεγαλύτερης δυνατόν ενημέρωσης των πολιτών για τις εργασίες του Σώματος.

Με τον νέο τρόπο κοινοποίησης των προσκλήσεων προς τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και των εισηγήσεων είναι σαφές ότι εξοικονομούνται χρόνος και πόροι ενώ είναι αμεσότερη και η ενημέρωση των περιφερειακών συμβούλων και των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.