Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Συνεδριάζει την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου το Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

Σας προσκαλούμε στην 3η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, την Παρασκευή  4  Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 16.00 στην αίθουσα  του πρώην Εργοστασίου Λαδόπουλου (Ακτή Δυμαίων 50- Πάτρα)   με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.    Επικύρωση πρακτικών της 1ης Ειδικής Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
2.    Ορισμός μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου ως εκπροσώπων στο συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.
3.    Ορισμός μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου ως εκπροσώπων στο συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.
4.    Ορισμός μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου ως εκπροσώπων στο συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.
5.    Ορισμός μέλους του Περιφερειακού Συμβουλίου ως εκπροσώπου  για τη Γενική Συνέλευση της Ανωνύμου Εταιρείας «ΑΝΑΙΤ ΟΤΑ» στο Μεσολόγγι.
6.     Ορισμός  μέλους  του Περιφερειακού Συμβουλίου ως εκπροσώπου για τη Γενική Συνέλευση της Ανωνύμου Εταιρείας «ΗΛΕΙΑΚΗ-ΟΤΑ».
7.    Ορισμός  τόπου της επόμενης Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου εκτός της έδρας της Περιφέρειας.
8.    Ορισμός μέλους του Περιφερειακού Συμβουλίου για την συγκρότηση της  Περιφερειακής  Επιτροπής  Ισότητας των Φύλων.
9.    Ορισμός μέλους  του Περιφερειακού Συμβουλίου ως εκπροσώπου στην επιτροπή για το χαρακτηρισμό χώρων αιγιαλού & παραλίας ως πολυσύχναστες.
10.    Ορισμός μέλους του Περιφερειακού Συμβουλίου στην επιτροπή του Ν. 2881/01για θέματα ανέλκυσης- απομάκρυνσης- εξουδετέρωσης ναυαγίων στις θαλάσσιες περιοχές δικαιοδοσίας του Κ.Λ. Πατρών.
11.    Ορισμός μέλους του Περιφερειακού Συμβουλίου στην επιτροπή του Ν. 2881/01 για θέματα ανέλκυσης- απομάκρυνσης- εξουδετέρωσης ναυαγίων στις θαλάσσιες περιοχές δικαιοδοσίας του Λιμεναρχείου Κατακόλου.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
                             ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΠΕΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.