Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα τα προνοιακά επιδόματα της Αχαΐας, στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Τάσος Αποστολόπουλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Γιάννης Δημαράς, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτης Γκούμας και η Οικονομική Επιθεωρήτρια Δυτικής Ελλάδας κ. Μαρία Γεωργακοπούλου.

Συζητήθηκε το θέμα της έρευνας που πραγματοποιείται από την Οικονομική Επιθεώρηση για τα προνοιακά επιδόματα. Αποφασίστηκε με συγκεκριμένες ενέργειες να διευκολυνθεί σε όλα τα επίπεδα η έρευνα και να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.