Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ​Σ ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ


Στην Πάτρα θα βρίσκεται την Πέμπτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης ύστερα από πρόσκληση που του απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Αύριο (Τετάρτη) το απόγευμα ο κ. Καστανίδης θα βρίσκεται στο Αγρίνιο, προσκεκλημένος και βασικός ομιλητής σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αγρινίου και ο Δικηγορικός Σύλλογος της πόλης, με θέμα «Η Δικαιοσύνη ως προϋπόθεση εξόδου από την κρίση». Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Παπαστράτειο Μέγαρο.
Στην Πάτρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα έχει σειρά συναντήσεων από το 10 το πρωί της Πέμπτης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαΐας (μέγαρο Κόλλα) με τον Προϊστάμενο του Εφετείου Πατρών, τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, τον Προϊστάμενο του Διοικητικού Εφετείου, τους Προϊστάμενους του Πρωτοδικείου Πατρών και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, με τις Προϊσταμένες του Διοικητικού Πρωτοδικείου, του Πταισματοδικείου και του Ειρηνοδικείου, με τον Προϊστάμενο του Νομικού Συμβουλίου και τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Δικαστικών Υπαλλήλων.
Επίσης, ο κ. Καστανίδης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.
Μετά το πέρας των συναντήσεων ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα παραχωρήσει, στις 11.30 π.μ., στον ίδιο χώρο,  συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.