Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Το Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Γιάννη Μπουλέ και την Αντιδήμαρχο κ. Μαρία Ζιαμπάρα δέχτηκε στο γραφείο του ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος.
Η συνεργασία υπήρξε εποικοδομητική, καθώς καταγράφηκαν τα σημαντικότερα προβλήματα και οι ανάγκες του Δήμου. Διερευνήθηκαν τρόποι επίλυσης της εμπλοκής που παρουσιάζει το έργο επέκτασης αποχετευτικού δικτύου λυμάτων Ναυπάκτου, ενώ εξετάστηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης κατασκευής της οδικής διασύνδεσης με τους πρώην ορεινούς δήμους της Ναυπακτίας και οι εκκρεμότητες που υφίστανται στον τομέα των σχολικών υποδομών. Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας έγινε δέκτης των ενστάσεων της τοπικής κοινωνίας αναφορικά με το σχέδιο λειτουργίας λατομικής ζώνης στην περιοχή Αλμπάνι της Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.