Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Κακόγουστο «σήριαλ» η (μη) λειτουργία του αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Ρίου.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ

            Με αφορμή τη νέα διακοπή λειτουργίας του αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο του Ρίου, ο βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής  Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης κατέθεσε στη βουλή την παρακάτω ερώτηση:
            Σε κακόγουστο «σήριαλ» τείνει να εξελιχθεί το θέμα της λειτουργίας του αξονικού τομογράφου στο ΠΓΝ Ρίου. Για μια ακόμη φορά το τομογράφος βρίσκεται εκτός λειτουργίας από την Κυριακή 27-2-2011 και οι ασθενείς που χρειάζεται να υπο­βληθούν σε αξονική τομογραφία μεταφέρονται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»
            Από το Δ/ντή του ακτινολογικού τμήματος του ΠΓΝ εκφράζονται φόβοι πως είναι θέμα χρόνου, πότε θα σταματήσει να λειτουργεί και ο αξονικός του «Αγίου Αν­δρέα» ο οποίος αντιμετωπίζει και αυτός προβλήματα λόγω παλαιότητας, ενώ αυτός του  ΠΓΝΠ εί­ναι 5ετίας αλλά έχει επιβαρυνθεί σημαντικά λόγω διαρκούς λειτουργίας. Υπολογίζεται ό­τι στη διάρκεια της συλλειτουργίας των δύο, ο αξονικός............
 του Ρίου πραγματοποιούσε πε­ρισσότερες από 200 εξετάσεις την ημέρα.
Επειδή  οι δύο αξονικοί χρειάζονται  σωστή υποστήριξη ενώ θεωρείται απαραίτητη η ανανέωση του εξοπλισμού,
Ερωτάται ο κ. υπουργός
Τι προτίθεστε να πράξετε για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των δύο αξονικών τομογράφων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Πάτρας δεδομένων των πολλαπλών προβλημάτων που αυτά αντιμετωπίζουν;
Ο ερωτών βουλευτής
Νίκος Τσούκαλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.