Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

"Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Οικογένειας και Παιδιού σε Κρίση" στο Δήμο Μεσολογγίου

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του εθελοντικού οργανισμού για τα παιδιά «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» κ. Κώστα Γιαννόπουλο και τα μέλη του Δικτύου φορέων Νομού Αιτωλοακαρνανίας «Για την πρόληψη – αντιμετώπιση της παιδικής παραμέλησης – κακοποίησης» κα. Στεργίου Έφη, πρώην Αντινομάρχη Αιτωλοακαρνανίας, κα Μαμαλάκη - Ορφανίδη Εύη και την κα Γροσδάνη Χαρά, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ίδρυση και λειτουργία στο δήμο «Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Οικογένειας και Παιδιού σε Κρίση». Συμφωνήθηκαν τα επόμενα βήματα, έτσι ώστε εντός του επομένου τριμήνου να τεθεί σε λειτουργία αυτός ο νέος φορέας με τη συνεργασία του δήμου και του συλλόγου «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», σε εγκαταστάσεις που θα παραχωρηθούν από το δήμο με σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.