Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πάτρα            τηλ.: 2610-465816, 2610-465855
 fax: 2610-465816
Τρίπολη  τηλ.:2713-601007
    fax: 2710-232383
Κέρκυρα τηλ.:26613-61597
 fax: 26610-44424
                                                                 Πάτρα, 23-3-2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου συγκροτήθηκαν οι ακόλουθες Δευτεροβάθμιες Επιτροπές Επίλυσης Δασικών Αμφισβητήσεων:
Α) Με έδρα την Πάτρα, αποτελούμενη από:
α) τον Πρόεδρο Εφετών Εφετείου Πατρών κ. Δημήτριο Τζιούβα ως Πρόεδρο με...............
 αναπληρωτή του τον Εφέτη Πατρών κ. Γεράσιμο Τσούνη.
β) τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κ. Νικόλαο Μπακουλόπουλο ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Προϊσταμένη Τμήματος της ίδιας υπηρεσίας κ. Ιωάννα Ανεσιάδου.
γ) τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Γεωργικών Υποθέσεων Δυτικής Ελλάδας κ. Βασίλειο Σκρέτα ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας κ. Ευάγγελο Δεληγιάννη.
δ) την Προϊσταμένη Τμήματος του Δασαρχείου Πατρών κ. Μαρία Τζιμίκου ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Προϊστάμενο Τμήματος της Διεύθυνσης Δασών Ν. Αχαΐας κ. Αλέξανδρο Τοκατλίδη.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίστηκε η υπάλληλος της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κ. Καλλιόπη Παπαχρηστοδήμα με αναπληρώτρια την υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας κ. Όλγα Νικολακοπούλου.

Β) Με έδρα την Κέρκυρα, αποτελούμενη από:
α) τον Εφέτη Εφετείου Κέρκυρας κ. Ιωάννη Παπαϊωαννίδη με αναπληρώτρια την Εφέτη Κέρκυρας κ. Αγγελική Κόφφα.
β) τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κ. Νικόλαο Μπακουλόπουλο ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Προϊστάμενο Τμήματος της ίδιας υπηρεσίας κ. Χρήστο Μόρφη.
γ) την υπάλληλο της Διεύθυνσης Γεωργικών Υποθέσεων Ιονίου κ. Μαρία Κανάρη ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης κ. Ελευθερία Χασκή.
δ) την υπάλληλο της Διεύθυνσης Δασών Ν. Κέρκυρας κ. Μαρία Παπαϊωάννου ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης κ. Ελένη Κιαπίδου.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίστηκε η υπάλληλος της Διεύθυνσης Δασών Ν. Κέρκυρας κ. Άννα Σαλμά με αναπληρώτρια την υπάλληλο της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κ. Καλλιόπη Παπαχρηστοδήμα.

Γ) Με έδρα το Ναύπλιο, αποτελούμενη από:
α) την Πρόεδρο Εφετών Ναυπλίου κ. Γεωργία Σωτηροπούλου ως Πρόεδρο με αναπληρωτή τον Εφέτη Ναυπλίου κ. Παναγιώτη Βενιζελέα.
β) τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κ. Νικόλαο Μπακουλόπουλο ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Προϊσταμένη Τμήματος της ίδιας Διεύθυνσης κ. Παναγιώτα Χρονοπούλου.
γ) την Προϊσταμένη Τμήματος της Διεύθυνσης Γεωργικών Υποθέσεων Πελοποννήσου κ. Ελένη Φάσσου ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας κ. Κωνσταντίνα Μηλιτσοπούλου.
δ) τον Προϊστάμενο Τμήματος του Δασαρχείου Ξυλοκάστρου κ. Φώτιο Ντάφο ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Προϊστάμενο Τμήματος της Διεύθυνσης Δασών Ν. Αργολίδας κ. Ευάγγελο Βαρδάκα.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίστηκε η υπάλληλος της Διεύθυνσης Δασών Ν. Αργολίδας κ. Αγγελική Βιάρρου με αναπληρώτρια την υπάλληλο της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κ. Καλλιόπη Παπαχρηστοδήμα.

Δ) Με έδρα την Καλαμάτα, αποτελούμενη από:
α) τον Πρόεδρο Εφετών Καλαμάτας κ. Γεώργιο Κοντό ως Πρόεδρο με αναπληρώτρια την Εφέτη Καλαμάτας κ. Ξανθίππη Στρατιδάκη.
β) τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κ. Νικόλαο Μπακουλόπουλο ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Προϊστάμενο Τμήματος της ίδιας Διεύθυνσης κ. Γεώργιο Παναγιωτόπουλο.
γ) την Προϊσταμένη Τμήματος της Διεύθυνσης Γεωργικών Υποθέσεων Πελοποννήσου κ. Ελένη Φάσσου ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια της Προϊσταμένη Τμήματος της ίδιας Διεύθυνσης κ. Αθανασία Κουμουκέλη.
δ) τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δασών Ν. Αρκαδίας κ. Σπυρίδωνα Πολίτη ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Προϊσταμένη Τμήματος της ίδιας Διεύθυνσης κ. Σωσάννα Καρούντζου.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίστηκε ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Δασών Ν. Μεσσηνίας κ. Δημήτριος Σταθόπουλος με αναπληρώτρια την υπάλληλο της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κ. Καλλιόπη Παπαχρηστοδήμα.

Η θητεία του Προέδρου και των μελών των Επιτροπών αρχίζει την 01-01-2011 και λήγει στις 31-12-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.