Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

"Αυλαία" για το Πατρινό Καρναβάλι 2011- Κάηκε ο Βασιλιάς Καρνάβαλος

ΠΑΤΡΑ
H τελευταία πράξη του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού γράφτηκε πριν από λίγα λεπτά. Σε μία εντυπωσιακή τελετή, με πολλά πυροτεχνήματα και υπο το βλέμμα δεκάδων χιλιάδων Πατρινών και επισκεπτών καρναβαλιστών, πραγματοποιήθηκε η καύση του Βασιλιά Καρναβάλου στο μώλο της Αγ. Νικολάου.
Παρουσιαστής της τελετής, που μεταδόθηκε απευθείας μέσω της ΕT1 σε όλη την Ελλάδα και από όλα τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια και από το carnivalpatras.tv, ήταν ο Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος προανήγγειλε το σπουδαίο, ιταλικό σχήμα Accademia Dei Remoti και το φαντασμαγορικό σόου τους «La Nascita Della Vita …»(Η γέννηση της ζωής…), με χορευτικά και ακροβατικά, με θέμα τη δημιουργία του κόσμου και με τη συνοδεία μιας υποβλητικής, ατμοσφαιρικής μουσικής.
Μετά την ολοκλήρωση του θεάματος ο Αλέξης Κωστάλας κάλεσε στη σκηνή το.............
 Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά, ο οποίος, αφού χαιρέτησε και ευχαριστήσε το πλήθος για τη συμμετοχή του και τις αξέχαστες στιγμές που μοιράστηκαν στην Πάτρα, την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, κήρυξε τη λήξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2011 και ταυτόχρονα την έναρξη του επόμενου.
Ευθύς έδωσε το σύνθημα για την καύση του Καρνάβαλου, ο οποίος μέσα από τις στάχτες του μεταδίδει τα μηνύματα της ελπίδας και της αναγέννησης. Ταυτόχρονα ένας χείμαρρος πυροτεχνημάτων έλαμψε στην καρναβαλική νύχτα φωτίζοντας τον πατραϊκό ουρανό υπό τους καταιγιστικούς ήχους χορευτικής μουσικής και δίνοντας το έναυσμα για το γλέντι που συνεχίζεται σε κάθε γωνιά της Πόλης μέχρι πρωίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.