Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθησαν εντός της λίμνης Τριχωνίδας να αλιεύουν παράνομα «αθερίνα»

 
Σήμερα (16-1-2011) και περί ώρα 05.50 από μικτό κλιμάκιο Αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 56, 34 και 27 ετών αντίστοιχα οι οποίοι κατελήφθησαν εντός της λίμνης Τριχωνίδας να αλιεύουν παράνομα «αθερίνα».
Κατασχέθηκαν ένα (1) αλιευτικό σκάφος μήκους δεκατριών (13) μέτρων, τέσσερις (4) αλιευτικές βάρκες , διακόσια (200) μέτρα κυκλικά δίχτυα, δώδεκα (12) λάμπες αλιείας  και τριάντα (30) κιλά αθερίνα. Συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση από το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.