Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Τελικά δεν χάνει τη βουλευτική έδρα ο Κ. Καραγκούνης στην Αιτωλ/νία

Δεν αλλάζει τελικά ο βουλευτικός χάρτης στην Αιτωλ/νία αφού δεν γίνεται καμιά μεταβολή στην κατανομή των βουλευτικών εδρών, διότι χθες δημοσιοποιήθηκε η πρόταση του εισηγητή του ΣτΕ για την ένσταση που είχε καταθέσει ο νυν αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αντωνόπουλος σε βάρος της εκλογής του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη.
Με την πρότασή του στην ολομέλεια του ΣτΕ ο εισηγητής απορρίπτει την ένσταση του κ. Αντωνόπουλου και έτσι δίνεται τέλος στα σενάρια των τελευταίων εβδομάδων για το συγκεκριμένο θέμα. Η τελική απόφαση του ΣτΕ αναμένεται να επικυρωθεί σε έξι μήνες περίπου.
Έτσι ο Κώστας Καραγκούνης αφενός δεν χάνει με τίποτε τη βουλευτική του έδρα και αφετέρου καμιά ανακατανομή εδρών μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.