Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ: Διασώθηκαν 241 λαθρομετανάστες

Μάχη για τον εντοπισμό 22 αγνοούμενων
Στο λιμάνι της Κέρκυρας έχουν μεταφερθεί οι 241 λαθρομετανάστες που επέβαιναν σε ξύλινο σκάφος που βυθίστηκε, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες του λιμενικού για τον εντοπισμό άλλων 22 Αφγανών συνεπιβατών τους.
Τους 241 λαθρομετανάστες διέσωσε το φορτηγό πλοίο “Momentum scan” με σημαία Ολλανδίας και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Κέρκυρας. Τριάντα από τους διασωθέντες είχαν μικροτραυματισμούς καθώς στην περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συμμετέχουν ένα ελικόπτερο “Σούπερ Πούμα”, παραπλέοντα πλοία, καθώς κι ένα πλοίο ανοικτής θαλάσσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.