Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ Ε.Σ.Π.Α. ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Η πορεία υλοποίησης των έργων του Ε.Σ.Π.Α. στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας ήταν το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας που είχε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος με τη βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Σοφία Γιαννακά.

Στην διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν τα έργα που έχουν ήδη ενταχθεί σε διάφορες θεματικές προτεραιότητες του Ε.Σ.Π.Α., ενώ μελετήθηκαν τρόποι επιτάχυνσης των διαδικασιών και άρσης τυχόν προβλημάτων. Συνολικά βρίσκονται εν εξελίξει 22 έργα προϋπολογισμού 83.741.266,20 €, τα οποία, όπως υπογραμμίστηκε, θα συμβάλλουν στην αξιοποίηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της. Επίσης εξετάστηκαν οι δυνατότητες ένταξης νέων έργων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η οποία και θα αναλάβει το Ε.Σ.Π.Α. από την 1η Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.