Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Η ΡΑΠ - ''ΠΑΤΡΑ, Ανθρώπινη Πόλη'' - για την "ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ"

Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρόταση (Ρ.Α.Π.)
''ΠΑΤΡΑ, Ανθρώπινη Πόλη''
                                                                                    Δ.Τ. 21
Η Παναχαϊκή αποτελεί το μεγαλύτερο ίσως  κομμάτι της  Αθλητικής Ιστορίας της Πόλης μας,  που ξεπερνά τα όρια του ποδοσφαίρου και μιας ποδοσφαιρικής ΠΑΕ.
Σήμερα αυτή η ιστορία προσβάλλεται  βάναυσα. Δυστυχώς άλλο ένα επεισόδιο στο σήριαλ που λέγεται «Παναχαϊκή ΠΑΕ», καταδεικνύει με τον πιο τραγικό τρόπο τις ανεπάρκειες αφενός του θεσμικού πλαισίου που διέπει τον....
επαγγελματικό αθλητισμό, και ειδικά του ποδοσφαίρου, αφετέρου τις τυχοδιωκτικές πολιτικές και τακτικές πολλών πρωταγωνιστών του.
Είναι αυτό το σάπιο θεσμικό πλαίσιο που έχει δημιουργήσει στρατιές διαπλεκόμενων παραγόντων-επιχειρηματιών, οι οποίοι μέσα από την ιστορική ομάδα της Πάτρας και της Αχαΐας δεν βλέπουν παρά μια δυνατότητα δημοσιότητας και  εξυπηρέτησης των ιδιοτελών τους συμφερόντων.
 
Η ιστορία της Παναχαϊκής δεν «εκποιείται», δεν μεταβιβάζεται, δεν αποσύρεται.
Παραμένει στις καρδιές χιλιάδων συμπολιτών μας που ευελπιστούν ότι κάποια στιγμή θα τους δοθεί η ευκαιρία να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους, με τρόπο που δεν θα τους εμπλέκει με επιχειρηματικά παιχνίδια ή παιχνίδια εξουσίας, που καμία σχέση δεν έχουν με την αγάπη τους για τον αθλητισμό. 
Προτείνουμε στο Δήμο Πατρέων  να  αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία διαλόγου με τους  αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς  της πόλης, για να δρομολογήσουν την αναγέννηση της ιστορικής μας Παναχαϊκής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.