Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Παραιτήθηκαν μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου Εργοληπτών – Διαμαρτυρίες για τη διαδικασία απευθείας αναθέσεων στο νέο λιμάνι της Πάτρας-Φωνές για μεθοδεύσεις και δουλειές σε συγκεριμένους

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες για την διαδικασία απευθείας αναθέσεων και τους εργολήπτες που έλαβαν τις δουλειές στο νέο λιμάνι της Πάτρας. Πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως εργολάβοι του δημοσίου από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο είναι αυτοί στους οποίους και ανατέθηκαν διάφορα έργα σημαντικά που έγιναν στους χώρους του νέου λιμένα.
Μάλιστα αυτές οι εξελίξεις οδήγησαν στην παραίτηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργοληπτών Δυτικής Ελλάδος καθώς όπως αναφέρεται αυτοί ενημερώθηκαν για την προκήρυξη και αν ανέλαβαν τις δουλειές δίχως να ενημερώσουν τους υπόλοιπους ή ακόμα και να βγει σε δημόσια ανακοίνωση έστω για να λάβουν γνώση.
«Όλα είναι αναρτημένα στο ίντερνετ στη διαύγεια έτσι ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα και στις τάξεις των εργοληπτών και να σταματήσουν να υπάρχουν μεταξύ τους ζητήματα» δήλωσε στο attack tv ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠΑ Α.Ε. Κώστας Πλατυκώστας, ενώ από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εργοληπτών Χρήστος Πατούχας σχολίασε πως «αν δεν βγαίνουν σε δημόσιο διαγωνισμό και στην επιφάνεια όλες αυτές οι προκηρύξεις, τότε με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγηθούμε σε αδιαφάνεια και μεγάλες αντιδράσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.