Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Εργαζόμενοι της ΕΒΟ κατέλαβαν το γραφείο Σπηλιόπουλου

Κατάληψη στο γραφείο του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Κώστα Σπηλιόπουλου στο Αίγιο, πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ΕΒΟ Αιγίου, μετά τη συγκέντρωση στην οδό Μητροπόλεως έξω από το βουλευτικό του γραφείο, που είχαν προαναγγείλει από χτες το πρωί.
Οι εργαζόμενοι ανέβηκαν στο γραφείο του υφυπουργού, αφού πρώτα έγραψαν "Ουστ ψεύτη" στην πινακίδα του γραφείου στην είσοδο της πολυκατοικίας και συνομίλησαν αρχικά με τον υπεύθυνο του γραφείου του κ. Παναγιώτη Τσονιώτη και ακολούθως τηλεφωνικά και με τον ίδιο τον υφυπουργό.
"Δεν φεύγουμε από εδώ αν δεν έρθεις κάτω στο Αίγιο" του διεμήνυσε η πρόεδρος του Σωματείου κα Ουρανία Μπίρμπα. Ο κ. Σπηλιόπουλος της απάντησε πως είναι αδύνατον να φύγει τώρα από την Αθήνα και της αντιπρότεινε να της κλείσει άμεσα ραντεβού στο γραφείο του στο Υπουργείο, κάτι που η κα Μπίρμπα δεν δέχτηκε. "Να έρθεις να μιλήσεις εδώ, στους εργαζομένους, γι'αυτά που τους έταζες" ακούστηκε να του λέει η κα Μπίρμπα, εν μέσω επευφημιών από τους συναδέλφους της.
Ο κ. Σπηλιόπουλος φέρεται να της τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει για το σύνολο των εργοστασίων των ΕΑΣ, με την κυρία Μπίρμπα και τους εργαζομένους όμως να μην ηρεμούν.
Οι εργαζόμενοι, εξάλλου, έγραψαν συνθήματα και στο τραπέζι συσκέψεων στο γραφείο του υφυπουργού, ενώ πετούσαν έξω στο δρόμο κάρτες του κ. Σπηλιόπουλου.
Πηγή: filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.