Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Σύλληψη τριών (3) ημεδαπών για απόπειρα ληστείας.

Πάτρα, 5 Ιουλίου 2011
  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν, σήμερα (5-7-2011) το πρωί, στη Πάτρα από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, οι δυο ηλικίας 21 ετών και ο τρίτος 18, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας σε βάρος ενός 51χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, σήμερα και ώρες πρώτες πρωινές, οι τρεις συλληφθέντες έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες χτύπησαν με μεταλλική ράβδο τον 51χρονο παθόντα, ο οποίος έπεσε στο έδαφος. Έπειτα αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, έγιναν όμως αντιληπτοί από διερχόμενο οδηγό μοτοσικλέτας και τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα στη περιοχή, μαζί με Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, όπου.........
 αναζήτησαν τους δράστες, τους οποίους τελικά εντόπισαν σε κοντινή απόσταση βρίσκοντας παράλληλα τη ράβδο και μια από τις κουκούλες που είχαν χρησιμοποιήσει νωρίτερα.         

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δυο 21χρονοι δράστες με την ίδια μέθοδο, χθες (4-7-2011) και ώρες πρώτες πρωινές, στη Πάτρα, χτύπησαν με ράβδο έναν 21χρονο ημεδαπό από τον οποίο αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο μάρκας Nokia και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του ενός, από τους δυο 21χρονους συλληφθέντες, βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο μάρκας Νοκια που είχαν αφαιρέσει από τον 21χρονο παθόντα και το οποίο κατασχέθηκε ως πειστήριο.  

Συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.