Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Δήλωση Βουλευτού Σοφίας Γιαννακά για τη νέα κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Η νέα κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ καλείται να επιτύχει δύσκολους στόχους σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα μας.
Η σωτηρία της Ελλάδας, η υπέρβαση των δανειακών αναγκών και η παραμονή μας στον σκληρό ευρωπαϊκό πυρήνα θα πρέπει να βαδίσουν παράλληλα με την αντιμετώπιση της ανεργίας, την επανεκκίνηση της ανάπτυξης και την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους.
Εθνικός στόχος της χώρας δεν μπορεί να είναι μόνο η επιστροφή στις αγορές. Πρέπει να είναι, παράλληλα, η κοινωνική συνοχή και η αναδιάρθρωση της παραγωγικής βάσης.
Ως βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας θα συνεχίσω να μάχομαι για την υλοποίηση των έργων υποδομής, για τις ανάγκες του αγροτικού κόσμου, για τη διάσωση της αγοράς και των επιχειρήσεων που προσφέρουν θέσεις εργασίας και ανάπτυξη, για τα επείγοντα και πολύπλοκα προβλήματα της κοινωνίας των Αιτωλοακαρνάνων.
Πολιτικό Γραφείο
Σοφίας Γιαννακά
Τηλ. 210 – 3709201-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.