Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Χολωμένοι οι υπουργοί με τη στάση του πρωθυπουργού

Λοβέρδος - Χρυσοχοΐδης δήλωσαν άγνοια για τις κινήσεις του Παπανδρέου
Αναβρασμός επικρατεί στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ. Την απογοήτευσή του εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, υπογραμμίζοντας ότι από σήμερα αισθάνεται πολιτικό κενό. «Δεν με ειδοποίησε κανείς, μου τηλεφωνούσαν και δεν ήξερα τι να πω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter.
Επίσης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, αναφερόμενος στις επόμενες κινήσεις του πρωθυπουργού, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δικαιοδοσία να μιλήσει ο ίδιος ενώ πρόσθεσε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα δώσει απαντήσεις στο λαό σε λίγη ώρα.

Αναφερόμενος, τέλος, στα σενάρια συνεργασίας των πολιτικών κομμάτων, τόνισε ότι αν κάποιος θέλει να βοηθήσει ας το κάνει χωρίς μικροκομματικές ανοησίες, αποδεικνύοντας τη σοβαρότητα που απαιτεί η κατάσταση.

Την ίδια στάση κράτησε και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος δήλωσε ότι ούτε αυτός όπως και άλλοι συνάδελφοι, δεν ήξερε για τις επόμενες κινήσεις του πρωθυπουργού. Μάλιστα πρόσθεσε ότι και ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, φάνηκε αιφνιδιασμένος σε ό,τι αφορά στην τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά - Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.