Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Αγανάκτηση για τους λογιστές της πολιτικής

Ο εκβιασμός έγινε πατριωτικό καθήκον!
Η αντικατάσταση της επιστροφής του φόρου από την συγκέντρωση των αποδείξεων με έναν καινούργιο, εντελώς ακατανόητο, φόρο, το ειδικό τέλος άσκησης ελευθέρου επαγγέλματος, προκειμένου να κλείσει μια τρύπα που δεν υπήρχε και δημιουργήθηκε εκ των υστέρων, αποτελεί την επιτομή της λογιστικής διαχείρισης που γίνεται αυτή τη στιγμή στη χώρα.
Το πρόβλημα αυτές τις μέρες, κατά την συζήτηση στη Βουλή του Μεσοπροθέσμου Προγράμματος, εμφανίζεται πιο ανάγλυφο από ποτέ. Και η πολιτική εξαντλείται σε επίπεδο απλής ρητορείας, που ενισχύει την αγανάκτηση. Διότι οι «Αγανακτισμένοι» είναι... δικαίως αγανακτισμένοι, επειδή «δεν έχουν πειστεί ότι πληρώνουν αυτοί που πρέπει να πληρώσουν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.