Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πάτρα, 18 Ιουνίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ (Προγραμματική περίοδος 2007-2013) θα εξεταστεί την Δευτέρα 20 Ιουνίου, σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας. Εισηγητής του θέματος θα είναι ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας. Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Πόρτο Ρίο».

Σύμφωνα με την πρόσκληση της συνεδρίασης που υπογράφει ο Πρόεδρος του Σώματος Κώστας Καρπέτας, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι βουλευτές της Περιφέρειας, οι Δήμαρχοι όλων των Δήμων της Περιφέρειας, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος, η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Διονυσία Μαράτου, ο Προϊστάμενος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Μιχάλης Τζωρτζής καθώς και ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Παναγιώτης Στεφόπουλος και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Δημήτρης Καραβίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.