Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Οι «αγανακτισμένοι» του Αγρινίου θα υποδεχθούν το κλιμάκιο ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ και κυβερνητικών στελεχών

Mε μια ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας στην πλατεία συντριβανίου θα υποδεχθούν αύριο (Παρασκευή 3-6-2011) οι «αγανακτισμένοι» του Αγρινίου το κλιμάκιο ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ  και κυβερνητικών στελεχών που θα επισκεφθεί το Δήμαρχο Αγρινίου  6μμ και στη συνέχεια επιλεκτικά κάποιες περιοχές του νομού που δήθεν στηρίζουν την αντίληψη της πράσινης ανάπτυξης στην Αιτωλ/νία! Θα επισπευτούν δυο ιδιωτικές επιχειρήσεις και την εγκαταλειμμένη Τριχωνίδα στη Ντουγρί.
Το κλιμάκιο με επικεφαλή τον Θάνο Μωραίτη, τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Καχριμάκη κ.α. θα συμμετάσχει αύριο Παρασκευή σε εκδήλωση-συνέντευξη διακαναλική στην Τριχωνίδα (σε ιδιωτικό ρεστοράν και το Σάββατο το πρωί θα επισκεφθεί το ιδιωτικό φράγμα του εθνικού εργολάβου στον ορεινό Βάλτο. 
Οι «αγανακτισμένοι» της Πλατείας Δημοκρατίας αποφάσισαν αυτή την «υποδοχή» του κλιμακίου κατά την ώρα που αυτό θα βρεθεί στο Αγρίνιο για να συναντήσει τον δήμαρχο. Η απόφαση πάρθηκε προ ολίγου στην Πλατεία όπου για 9η συνεχή ημέρα συγκεντρώθηκαν «αγανακτισμένοι» πολίτες. Σημειωτέον ότι αυτή η πρόταση έγινε δεκτή απο τη μεγάλη πλειοψηφία της συνέλευσης σε σχέση με την άποψη να  υπάρξει μια γραπτή διαμαρτυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.