Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Οι έλληνες αντιστέκονται: Να φύγει τώρα η Τρόικα, να πέσει τώρα η κυβέρνηση και η δήθεν αντιπολίτευση

Πάτρα, κέντρο, πλατεία – Μένουμε εκεί
Οι έλληνες – ελληνίδες εργαζόμενοι, άνεργοι, μικρομεσαίοι, μικροαγρότες, συνταξιούχοι, ανήμποροι, οι μετανάστες που ριζώνουν, αντιστέκονται.  Όλοι αύριο στις πλατείες των πόλεων, όλοι αύριο στην πλατεία Γεωργίου στο Κέντρο της Πάτρας.
Να κάνουμε συνέλευση επί τόπου και να αποφασίσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε να κρατάμε τον κόσμο με συνελεύσεις, συναυλίες, βραδιές ποίησης, να ανεβάσουμε το κλίμα και το ηθικό.
Διεκδικούμε τη μοίρα μας, τη ζωή μας, τα συλλογικά δικαιώματα, τα δημόσια αγαθά, την ίδια τη χώρα μας από την Τρόικα, τους τοκογλύφους, τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τους δοσίλογους πολιτικούς.
Να φύγει τώρα η Τρόικα, να πέσει τώρα η κυβέρνηση και οι δήθεν.
ΥΓ: Αγαπητοί ισπανοί έχετε δίκιο: Μετά το «Σοκ και Δέος» περάσαμε στο «Ύπνος και Δέος». Ευχαριστούμε που μας ξυπνάτε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.