Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Στους δρόμους οι φοιτητές του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν τη Δευτέρα 16/5 στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου οι φοιτητές του ΤΕΙ της πόλης.
Zητούν την ανάκληση της απόφασης του Υπουργείου Παιδείας να μην εισαχθούν φοιτητές σε τρία τμήματα, του ιδρύματος τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.
Νωρίτερα οι φοιτητές θα προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό της πύλης του ΤΕΙ στις 10 το πρωί.
«Η νέα αυτή ρύθμιση θα αποτρέψει 1500 φοιτητές  μέσα σε ένα χρόνο να εισαχθούν στην σχολή ΣΤΕΓ, θα οδηγήσει στη διάλυση της σχολής και κατά συνέπεια στο οριστικό κλείσιμο του ΤΕΙ Μεσολογγίου εφ' όσων σύμφωνα με το νόμο δεν μπορεί να λειτουργήσει το ΤΕΙ με μια μόνο σχολή. Οι οικονομικές συνέπειες θα είναι καταστροφικές και για την πόλη, μιας και η οικονομία της βασίζετε στο ΤΕΙ και στους φοιτητές του. 
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.» τονίζεται σε ανακοίνωση κάλεσμα των σπουδαστών του ΤΕΙ Μεσολογγίου.
Πηγή : MessolonghiNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.