Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Μεσολογγίου δίνει το αγωνιστικό παρόν την Τετάρτη 1η Ιουνίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Δικαστικό Μέγαρο Ι.Π. Μεσολογγίου
Τηλ.: 26310-22434 / FAX: 26310-24714

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Μεσολογγίου με απόφαση του Δ.Σ. συμμετέχει την Τετάρτη 1η Ιουνίου και ώρα 12:00 στη κεντρική πλατεία Μεσολογγίου δίνοντας το αγωνιστικό παρόν. Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα του Δήμου και των Φορέων της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, που αποτελούμε μέλος αυτής, διεκδικεί λύσεις στα μεγάλα θέματα της περιοχής μας, που αφορούν το παρόν και το μέλλον του τόπου μας και των κατοίκων της.
Βέβαιο είναι ότι η επίλυσή τους ή μη θα προδιαγράψει θετικά ή αρνητικά το σήμερα και το αύριο, το δικό μας και των παιδιών μας. Επίσης βέβαιο είναι ότι θα ληφθούν πολιτικές αποφάσεις γι’ αυτά. Δεν μπορούν να είναι ερήμην μας, να μας αγνοούν και να ενεργούν σε βάρος μας.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, εδώ και τώρα, όλοι μαζί, με ενότητα και αγώνα, να δοθούν λύσεις σε θετική κατεύθυνση. Δεν πάει άλλο! Φτάνει πια, η απαξίωση και η υποβάθμισή μας. Γι’ αυτό είναι αναγκαία και απαραίτητη προϋπόθεση η μαζική, αγωνιστική συμμετοχή μας.
Αφιερώνουμε ένα 2ωρο απ’ τη δουλειά μας, τη ζωή μας, για την πόλη μας, που οδηγείται σε αφανισμό. Πάμε Πλατεία! Δίνουμε βροντερό παρόν, στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στους αρμόδιους και σε κάθε κατεύθυνση.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Δ.Σ.Μ. κήρυξαν 24ωρη αποχή απ’ τα καθήκοντά τους και συγκαλούν ολομέλεια και μετάβασή τους «εν σώματι» στην αγωνιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και διεκδίκησης. Επίσης, με παρέμβασή τους, ζήτησαν την παρουσία και συμμετοχή των Συμβολαιογράφων, Δικαστικών Υπαλλήλων και Δικαστικών Επιμελητών ζητούν και αγωνίζονται για την ενεργοποίηση και κινητοποίηση κάθε Συλλόγου και Φορέα της περιοχής μας και κάθε δημότη και κατοίκου.

Ι.Π. Μεσολογγίου 31-5-2011
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, από μέρους του Δ.Σ.Μ.
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Ατσαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.