Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης συμμετείχε στη συνάντηση του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού με τους τουριστικούς φορείς της Πελοποννήσου

Σε συνάντηση του Υπουργού Πολισμού και Τουρισμού κ. Παύλου Γερουλάνου με εκπροσώπους όλων των τουριστικών φορέων της Πελοποννήσου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Τρίπολη συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος, καθώς και οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού κα Λίνα Μενδώνη και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Γιώργος Κολέτσος.

Στη συνάντηση εξετάστηκε το θέμα της ενιαίας στρατηγικής ανάπτυξης στους τομείς Πολιτισμού και Τουρισμού στην Πελοπόννησο και αναπτύχθηκαν οι απόψεις των τουριστικών φορέων, ενώ έγινε αναφορά και στα προβλήματα του κλάδου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.