Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ
Πάτρα, 13-4-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η πορεία των εργασιών στο λιμάνι της Κυλλήνης ήταν το κύριο θέμα της συνάντησης που είχε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτρη Αρβανίτη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης κ. Ανδρέα Κορομηλά. 
Έγινε αποτίμηση της διαμορφωμένης μέχρι στιγμής κατάστασης αναφορικά με την υλοποίηση των έργων λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης του λιμένος Κυλλήνης. Εξετάστηκαν συνολικά τα χερσαία έργα ανάπλασης, τα έργα εκβάθυνσης της λιμενολεκάνης, η διαμόρφωση των προβλητών και η κατασκευή συνδετήριας οδού του λιμένος με την Εθνική Οδό. Σημειώθηκε σύμπτωση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών σχετικά με τις προτεραιότητες κατά το επόμενο διάστημα.
Συζητήθηκε επίσης το θέμα του πολιτικού αεροδρομίου Ανδραβίδας και της μεταφοράς του κοιμητηρίου της πόλης σε νέο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.