Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Δήλωση - ευχές από τον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προέβη στην ακόλουθη δήλωση για το φετινό εορτασμό του Πάσχα:

«Τις ημέρες αυτές ολόκληρος ο ελληνισμός θα βρεθεί και πάλι σε ναούς και εκκλησιές για να εορτάσει την ανάσταση του Κυρίου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης, μια γιορτή που συνοψίζει την τραγικότητα της ανθρώπινης ύπαρξης και ταυτόχρονα τη στιγμή της κορυφαίας υπέρβασης με την επιβολή της ζωής επί του θανάτου και με την ελπίδα που αυτή η επιβολή γεμίζει τις καρδιές μας.

Ιδιαίτερα φέτος που η πατρίδα μας, η κοινωνία μας, ο δημόσιος και ο ιδιωτικός μας βίος δοκιμάζονται σκληρά, έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη από άλλες φορές να βιώσουμε το Αναστάσιμο μήνυμα και να πάρουμε από αυτό δύναμη, πίστη και αισιοδοξία για να προχωρήσουμε εμπρός.

Τα πάθη εμπεριέχουν και οδηγούν στην Ανάσταση. Ας επιτρέψουμε σε αυτήν τη σκέψη να οδηγήσει τις ψυχές και τις πράξεις μας.

Απευθύνομαι σε όλους τους συμπολίτες μας που ζουν και κατάγονται από τη Δυτική Ελλάδα και εύχομαι να περάσουν αυτές τις ημέρες με προσωπική και οικογενειακή γαλήνη.

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.