Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΕΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"‏

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ) καταγγέλλει την σημερινή  προσαγωγή του συντρόφου Λεωνίδα Παπαδόπουλου, μέλους του ΕΕΚ και δραστήριου αγωνιστή του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.», καθώς και την αναίτια σύλληψη συναγωνίστριας Αγγελικής Α.  από την Πάτρα, η οποία  παραπέμπεται αύριο (Τρίτη 12/4) σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία στην Κόρινθο, με κατηγορίες για διατάραξη οικιακής ειρήνης και υπεξαγωγή δημόσιου εγγράφου.
Μέλη του ΕΕΚ, αγωνιστές του κινήματος και αλληλέγγυοι οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τη σύλληψη σε Αθήνα  και Πάτρα
Η σημερινές εκφοβιστικές συλλήψεις συνδέονται με τον τραυματισμό αγωνίστριας του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» την Πέμπτη 7/4 από τον βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χ. Μαγκούφη κατά τη διάρκεια κινητοποίησης της τοπικής επιτροπής αγώνα στα διόδια της Αγίας Τριάδας στη Λαμία. Η αγωνίστρια νοσηλεύτηκε με κάταγμα πλευρού, ενώ ο  Χ. Μαγκούφης, προκλητικά, από θύτης δήλωνε θύμα και ότι πρόθεσή του ήταν στείλει ένα μήνυμα!!(Εφημερίδα ΗΜΕΡΑ 9/4).
Η τρομοκρατική προσπάθεια της ασφάλειας είναι μια απέλπιδα προσπάθεια πολιτικού συμψηφισμού με την υπόθεση  Μαγκούφη και ταυτόχρονα μια συνειδητή......
 εκφοβιστική προσπάθεια του αστικού κράτους και των μηχανισμών καταστολής του εναντίον του ΕΕΚ και εναντίον του διαρκώς αναπτυσσόμενου κινήματος  «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»
Η επόμενη περίοδος παραμένει ιστορικά κρίσιμη καθώς οι πόλεμοι και οι επαναστάσεις ξαναμπαίνουν στην ατζέντα της ιστορίας μαζί με την ανάγκη να υπάρξει διέξοδος στο αδιέξοδο της καπιταλιστικής χρεοκοπίας και παρακμής Η αστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πλήρως απονομιμοποιημένη στη συνείδηση των πλατιών λαϊκών μαζών, θα έχει την τύχη των αραβικών καθεστώτων.
Αλληλεγγύη σε όλους τους/τις διωκόμενους αγωνιστές/στριες
Άμεση απελευθέρωση  της Αγγελικής Α.
Η αστυνομική τρομοκρατία δεν θα περάσει

11/4/2011
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
http://www.eek.gr/default.asp?pid=6&id=1299

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.