Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Γιάννης Αναγνωστόπουλος: «Ο κ. Καστανίδης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα»

 

ΔΗΛΩΣΗ: του τ. δημάρχου Μεσολογγίου Γ. Αναγνωστόπουλου για την επίσκεψη του υπ. Δικαιοσύνης στο Μεσολόγγι

Αιχμές του πρώην δημάρχου και για τη στάση της δημοτικής αρχής.
Ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα – Δημιουργία», Γιάννης Αναγνωστόπουλος ύστερα από την ολοκλήρωση της σύσκεψης του υπουργού Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη με φορείς της περιοχής για το ζήτημα του εφετείου και στην οποία συμμετείχε, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ο κ. Καστανίδης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, φθάνοντας στο σημείο να υποστηρίζει, ότι η απόφαση της ίδρυσης Εφετείου στο Αγρίνιο δεν είναι πολιτική αλλά υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου του!!!
Δεν περίμενα από τον θεματοφύλακα του κορυφαίου θεσμού τέτοια πολιτική συμπεριφορά.»
Επίσης ο κ. Αναγνωστόπουλος σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες στο πρόσωπο του υπουργού Δικαιοσύνης για το ζήτημα είπε:
«Σήμερα χάθηκε μια πρώτης τάξης ευκαιρία για την ανάδειξη των καυτών ζητημάτων του Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής.
Και γι’ αυτό, είναι υπεύθυνη και υπόλογη, η δημοτική αρχή διότι δεν κινητοποίησε.....
τους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου ο κ. Καστανίδης να ακούσει και να μεταφέρει στην Αθήνα την αγωνία μας για τα ζητήματα αυτά. Ούτε καν το δημοτικό συμβούλιο.
Αναφέρομαι στο Νοσοκομείο, το ΤΕΙ και το Αρχαιολογικό Μουσείο.
Μόνο ως θεατρινισμός μπορεί να εκθλιφθεί η αποχώρηση από την σύσκεψη του δημάρχου και των συνεργατών του, χωρίς να ακούσουν την ανταπάντηση του κ. Υπουργού όποια κι αν ήταν αυτή. Ίσως γιατί, όπως φάνηκε κατά την συζήτηση, η δημοτική αρχή καμιά παράσταση, δεν είχε κάνει στον κ. Καστανίδη για το ζήτημα.
Τέλος, μόνο ως «κροκοδείλια δάκρυα» μπορούν να θεωρηθούν οι τοποθετήσεις, πρώην νομαρχιακών συμβούλων που κατείχαν θέσεις, στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας την τετραετία 2007-2010 και οι οποίοι κατά το διάστημα αυτό σε καμιά δημόσια τοποθέτηση ή παρέμβαση για το θέμα, δεν είχαν προβεί.»

1 σχόλιο:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=0erc7Bv2bYs&feature=related

    ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.