Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Χάνονται τα λεφτά για το εργοστάσιο στου Φλόκα

Μια ανάσα από την απώλεια των 70 εκ. € που διασφαλίζουν την κατασκευή του εργοστασίου επεξεργασίας στερεών αποβλήτων και την λύση του προβλήματος της διαχείρισης των σκουπιδιών της Αχαϊκής πρωτεύουσας βρίσκεται η Πάτρα.
Η αντίστροφη μέτρηση για των απώλεια του κονδυλίου και την μεταφορά του σε άλλη περιοχή είναι πλέον γεγονός, όταν την ίδια ώρα οι αρμόδιοι τοπικού παράγοντες (Δήμος Πατρέων) επιδίδονται σε κλεφτοπόλεμο.
Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στο «Ράδιο Γάμμα» και την εκπομπή «Πράσινο Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο» ο βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Θ. Παπαδόπουλος ο οποίος πρόσθεσε ότι πλέον ο κίνδυνος να χαθούν τα χρήματα είναι κάτι παραπάνω από ορατός.
«Αν δεν έχουν ήδη χαθεί τα χρήματα, σύντομα θα μας καλέσει η κυβέρνηση και θα μας ανακοινώσει πως θα τα πάρει τα χρήματα και θα τα δώσει αλλού, για αυτό θα πρέπει να κάνουμε κάτι γρήγορα» σημείωσε ο Αχαιός βουλευτής ο οποίος.........
 συμπλήρωσε πως «Εδώ και αρκετό καιρό το υπουργείο Εσωτερικών περιμένει μία απάντηση σχετικά με το τι θα γίνει και με τα τεύχη δημοπράτησης, όμως ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς φαίνεται πως δεν θέλει να προχωρήσει Αν δεν δημοπρατηθεί το εργοστάσιο δεν μπορούμε να πούμε πως θα κάνουμε τους ενδιάμεσους σταθμούς ή θα στείλουμε κάπου τα σκουπίδια».
Μάλιστα τόνισε πως αυτά που υποστηρίζει προκύπτουν από επίσημα έγγραφα και στοιχεία των αρμόδιων υπουργείων και υπηρεσιών υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.