Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Στο... τραπέζι στερεά απόβλητα και αεροδρόμιο Ανδραβίδας

Δύο σημαντικές συσκέψεις για προβλήματα και έργα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή πρόκειται να πραγματοποιηθούν την προσεχή Πέμπτη. Η μία αφορά το φλέγον -ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα- ζήτημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, που θα αποτελέσει αντικείμενο της συνάντησης που θα έχουν με την αρμόδια υφυπουργό Εσωτερικών, Θεοδώρα Τζάκρη, ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Τάσος Αποστολόπουλος, ο αιρετός γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Όσο για τη δεύτερη σύσκεψη, θα γίνει με τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη, και θα ασχοληθεί με την πιθανή μελλοντική χρήση του αεροδρομίου της Ανδραβίδας ως πολιτικού. Σημειωτέον ότι φορείς και κάτοικοι της Ηλείας από καιρό διεκδικούν την αναβάθμιση του εν λόγω αεροδρομίου σε τουριστικό. Στη συνάντηση αυτή παρόντες θα είναι ο κ. Αποστολόπουλος, ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, εκπρόσωποι φορέων της Ηλείας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.