Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Στο “σφυρί” στα τέλη του Μάρτη και η ΕΒΟ Αιγίου

Τα... πρώτα από τα 50 δισ. που απαίτησε η Μέρκελ και οι άλλοι για να μας δώσουν την επιμήκυνση και το μικρότερο επιτόκιο δεν θα έρθουν από το... Ελληνικό η την αξιοποίηση άλλης περιουσίας, αλλά από εκποίηση.
Εκτός από ΟΠΑΠ και ΤΤ φαίνεται ότι παίρνουν σειρά η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ, τα Αμυντικά Συστήματα (σ.σ. Είναι σε αυτά και η ΕΒΟ Αιγίου), η ΔΕΠΑ η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα ΕΛΤΑ η ΛΑΡΚΟ ο ΟΔΙΕ και τα Κρατικά Λαχεία.
Με βάση το γεγονός ότι ανήμερα της εθνικής εορτής έρχεται και η τελική απόφαση της Ε.Ε. ως τότε, δηλαδή ως 25 Μάρτη, το οικονομικό επιτελείο θα έχει έτοιμο τον κατάλογο-σχέδιο.
Εκτιμάται ότι η αξία της συμμετοχής του Δημοσίου στις παραπάνω εταιρίες ξεπερνάει τα 6,3 δισ. και τα όποια έσοδα θα πρέπει να έχουν μπει όπως υποσχέθηκε στην τρόικα η κυβέρνηση στα ταμεία του ως το 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.