Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Επίσκεψη στην Κορινθία πραγματοποίησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος.
Ø    Εθιμοτυπικό, αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα, είχε η συνάντηση του κ. Αποστολόπουλου με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γιώργο Δέδε. Ο Γενικός Γραμματέας ενημερώθηκε για τα προβλήματα που προέκυψαν από τις χιονοπτώσεις στο οδικό δίκτυο. Επίσης ο Γενικός Γραμματέας ενημερώθηκε για ζητήματα που απορρέουν από την πορεία μετάβασης προς το νέο θεσμικό καθεστώς που οριοθετεί το πρόγραμμα «Καλλικράτης» και δήλωσε ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση είναι αρωγός στο έργο του αιρετού Περιφερειάρχη, των Αντιπεριφερειαρχών και του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ø    Γόνιμη υπήρξε η συνεργασία του Γενικού Γραμματέα με τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Κορίνθου, τα υπολειπόμενα αποχετευτικά δίκτυα, οι αστικές αναπλάσεις, καθώς και θέματα σχολικής στέγης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.