Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Ο κύβος ερρίφθη για το τούνελ στην Παλιοβούνα

Πολλά και ενδιαφέροντα συζητήθηκαν στις συναντήσεις των βουλευτών της Δυτικής Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ και του περιφερειάρχη Απ.Κατσιφάρα με υπουργούς χθες στην Ιπποκράτους. Σημαντική ήταν και η συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων όπου τέθηκαν όλα τα ζητήματα των δημοσιών έργων της περιοχής προεξάρχοντος της Ιονίας Οδού. Για το θέμα αυτό έχει χυθεί πολύ μελάνι το τελευταίο διάστημα ωστόσο μία είδηση από τη χθεσινή συνάντηση είναι ότι ερρίφθη ο κύβος για τη χάραξη στην Κλόκοβα (Παλιοβούνα).
Ο υπουργός Δ.Ρέππας ενημέρωσε ότι οριστικοποιείται η χάραξη καθώς «κλείδωσε» η κατασκευή του τουνελ (αντί για την αρχική χάραξη που προέβλεπε περιπορεία) μετά και τις τελικές επαφές με την εταιρία και τη μελέτη των τεχνικών ζητημάτων . Η εξέλιξη είναι θετική και θα ανακοινωθεί προσεχώς ωστόσο δεν παύει να είναι μόνο μία παράμετρος καθώς η ουσία είναι να γίνει γρήγορα επανέναρξη των εργασιών στην Ιόνια Οδό.

πηγή: http://www.agrinionews.gr/?p=5834 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.