Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑμεΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΚΤΕΛ‏

Δωρεάν θα μεταφέρονται και πάλι, από αύριο Πέμπτη 17 Μαρτίου, τα Άτομα με Αναπηρία που διαθέτουν τις σχετικές κάρτες μετακίνησης με τα Αστικά ΚΤΕΛ και ΚΤΕΛ.

Όπως ενημερώθηκε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνάντηση που έγινε σήμερα στην Αθήνα ανάμεσα στον Πρόεδρο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών κ. Βουλγαράκη και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Κατριβάνο επετεύχθη συμφωνία για την δωρεάν μετακίνηση των ΑμεΑ.

Σε σημερινό έγγραφο της η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών αναφέρει ότι «παρακαλούνται όλα τα Αστικά ΚΤΕΛ και ΚΤΕΛ από αύριο Πέμπτη 17 Μαρτίου να δέχονται τις κάρτες ΑμεΑ και οι κάτοχοι τους να μεταφέρονται δωρεάν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.