Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΣΥΝ για Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης : «οι προκλητικές δηλώσεις του και τα ακροδεξιά του παραληρήματα έχουν προκαλέσει την κατακραυγή της κοινής γνώμης»

Αιχμηρή είναι η απάντηση στο νέο μέτωπο που άνοιξε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης με το ΣΥΝ, όπου με δήλωσή του ευθέως υπεστήριξε ότι η επίθεση που δέχθηκε διοργανώθηκε και εκτελέστηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που «προωθούν την στρατηγική των επιθέσεων και του προπηλακισμού των βουλευτών και των υπουργών του κυβερνώντος κόμματος, για να δημιουργήσουν κλίμα εμφυλίου πολέμου»… Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ σημειώνει :

«Λυπούμαστε ειλικρινά για τη δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος. Η αμετροεπής συμπεριφορά του, οι προκλητικές δηλώσεις του καθώς και τα ακροδεξιά του παραληρήματα έχουν προκαλέσει την κατακραυγή της κοινής γνώμης εναντίον του. Κάθε φορά που βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτή την πραγματικότητα, η κατάστασή του επιδεινώνεται δραματικά και ξεσπά σε μνημειώδη παραληρήματα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Στον ίδιο του ευχόμαστε περαστικά, στον δε πρωθυπουργό του συστήνουμε γρήγορα να τον αποσύρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.