Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Δήλωση Μιχάλη Μπεκίρη για τον χειρισμό εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Πάτρας του θέματος της διαχείρισης των απορριμμάτων

«Η Δημοτική αρχή της Πάτρας αδυνατώντας να ικανοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις ακολουθεί τον ολισθηρό δρόμο των πυροτεχνημάτων και του εντυπωσιασμού που μετά μανίας κατήγγειλε κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Οι πολιτικοί και επικοινωνιακοί σύμβουλοι του κ. Δημαρά δυστυχώς τον παρασύρουν σε ατραπούς που όχι μόνο  επηρεάζουν αρνητικά την διαδρομή του αλλά κυρίως τείνουν να βλάψουν ανεπανόρθωτα τα συμφέροντα της πόλης μας και των συμπολιτών μας.
Ο κ. Δήμαρχος αρνούμενος να πει την αλήθεια στους πολίτες ( ότι όσα έλεγε προεκλογικά δεν εφαρμόζονται) έχει ξεκινήσει ένα πόλεμο μαγισσών δημιουργώντας εικονικούς και πραγματικούς εχθρούς προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από αυτό καθεαυτό το πρόβλημα που ο ίδιος προκάλεσε τάζοντας πράγματα που δεν μπορεί σήμερα να υλοποιήσει . Πετάει κατά το κοινώς λεγόμενο την μπάλα στην εξέδρα, αφήνοντας μια ολόκληρη πόλη εκτεθειμένη.
Το δεύτερο αρνητικό του μέχρι σήμερα χειρισμού του θέματος είναι ότι εξαιτίας των χειρισμών του κινδυνεύει να χαθεί το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων. Κάτι που ασφαλώς και θα επιφέρει ολέθριες συνέπειες στον τόπο μας. Αυτό δε που προβληματίζει ακόμα περισσότερο είναι η όλη  διαλεκτική – όχι μόνο από την δημοτική αρχή- που έχει αναπτυχθεί για το αν και ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δημοπράτησης του έργου. Δηλαδή είτε στη μια είτε στην άλλη περίπτωση , σύμφωνα με όσους χειρίζονται το θέμα , εξυπηρετούνται συμφέροντα. Καλό λοιπόν είναι να βγουν και να πουν δημοσίως ποιοι εξυπηρετούνται και με ποιον τρόπο.
Θα περιμέναμε όλοι οι δημότες της Πάτρας καθαρές εξηγήσεις από τον κ. Δημαρά σύμφωνες με το πνεύμα της «ανεξαρτησίας» που διέπει την παράταξή του και όχι πολιτικάντικες πρακτικές που μπορεί να τέρπουν τα μάτια και τα αυτιά αλλά η αποτελεσματικότητά τους είναι από αμφίβολη έως μηδαμινή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.