Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Η Ντόρα συναντήθηκε με το Δήμαρχο Μεσολογγίου

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας κα. Ντόρα Μπακογιάννη, είχε την Παρασκευή το μεσημέρι στο Δημαρχείο - Πινακοθήκη στην κεντρική πλατεία, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης από την πλευρά του Δημάρχου Παναγιώτη Κατσούλη, εκτός των ζητημάτων και προβλημάτων που άπτονται της εφαρμογής του «Καλλικράτη», τέθηκαν τρία ακόμη σημαντικά για το δήμο ζητήματα. (Α) Η οικονομική και παραγωγική αξιοποίηση των ιβαριών της λιμνοθάλασσας, τα οποία κακώς βρίσκονται στη δικαιοδοσία του κράτους μέσω της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου (Β) Η ίδρυση Αρχαιολογικού Μουσείου στο Μεσολόγγι (Γ) Η άρση των υφισταμένων σήμερα νομικών και γραφειοκρατικών εμποδίων, έτσι ώστε το κτίριο του κληροδοτήματος του παλαιού Νοσοκομείου Χατζηκώνστα να μπορέσει να αξιοποιηθεί για να στεγάσει την Ακαδημία της Ελευθερίας.
Η κα. Μπακογιάννη δεσμεύτηκε να συμβάλλει από την πλευρά της στην προσπάθεια επίλυσης αυτών των σημαντικών θεμάτων του διευρυμένου δήμου Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.