Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011

Εκατοντάδες εθελοντές στο κάλεσμα του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Μια ημέρα πριν τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας δασοπονίας, εκατοντάδες εθελοντές κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και στο σύνθημα «Ένα δένδρο για σένα, για μένα, για όλους μας».
Στην ανατολική πλευρά της πόλης τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Μεσολογγίου. Στη δυτική, δεκάδες μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων με τους δασκάλους και τους καθηγητές τους, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και μεγάλος αριθμός πολιτών. Στον Αράκυνθο οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου και του Τοπικού Διαμερίσματος. Στο Ευηνοχώρι τα μελή των πολιτιστικών συλλόγων, μαθητές και πολίτες. Στο Αιτωλικό, το Νεοχώρι και την Κατοχή, η νέα γενιά έδωσε δυναμικό παρόν και απέδειξε ότι μπορεί ο διευρυμένος Δήμος Μεσολογγίου να καταστεί πρότυπο εθελοντικών πρωτοβουλιών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.