Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ​ΡΧΗΣ - ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩ​Ν ΤΗΣ Ε.Ε

Πάτρα,  28 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται την ερχόμενη Πέμπτη ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Κατσιφάρας είναι μέλος της νέας 12μελούς Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή Περιφερειών, μετά την ανασύσταση της που αποφασίστηκε στις 14 Μαρτίου.

Στην πρώτη συνεδρίαση της η Ελληνική Αντιπροσωπεία θα αποφασίσει για τους εκπροσώπους της στο προεδρείο και στις 6 Μόνιμες Επιτροπές που αφορούν ισάριθμούς τομείς έργου (εξωτερικές υποθέσεις, πολιτική εδαφικής συνοχής, οικονομική και κοινωνική πολιτική, εκπαίδευση, πολιτισμός και έρευνα, περιβάλλον, ενέργεια και κλιματικές αλλαγές, φυσικοί πόροι κ.α.).

Στην σύνθεση των τακτικών μελών της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή Περιφερειών, πέραν του κ. Κατσιφάρα, περιλαμβάνονται επίσης οι Σταύρος Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης, Γιάννης Σγουρός Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καμίνης Δήμαρχος Αθηναίων, Παναγιώτης Ψωμιάδης,  Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Μπουτάρης Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γρ. Ζαφειρόπουλος Περιφερειακός Αττικής, Δ. Καλογερόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω, Γ. Κοτρωνιάς Δήμαρχος Λαμίας και Ν. Παπανδρέου Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας.  .........
Αναπληρωματικά μέλη στην ελληνική αντιπροσωπεία είναι οι Π. Αλτίνης Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας, Θ. Γιακαλής Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αρ. Γιαννακίδης Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Δ. Δράκος Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, Π. Λαμπρινούδης Δήμαρχος Χίου, Χρ. Λάππας Δήμαρχος Τρικκαίων, Γ. Μαχαιρίδης Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Δ. Μπίρμπας Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω και Σπ. Σπυρίδων Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.