Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

«Φουντώνει» πάλι την ένταση μέσα στην κυβέρνηση, η παραίτηση Γεωργακόπουλου

Λίγες ώρες μετά από την δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης του γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, Δημήτρη Γεωργακόπουλου, με την οποία άφηνε αιχμές σε βάρος της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών, υπήρξε απάντηση από πηγές προσκείμενες στον κ. Παπακωνσταντίνου, «φουντώνοντας» πάλι την ένταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα μέσα στους κόλπους της κυβέρνησης.

Οι πηγές αυτές, αναφέρουν ότι η υποβολή παραίτησης από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών ζητήθηκε από τον Δημήτρη Γεωργακόπουλο, απαντώντας στα όσα αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του ο πρώην γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η υποβολή παραίτησης ζητήθηκε επειδή η απόδοση του κ. Γεωργακόπουλου κρίθηκε μη ικανοποιητική. Πρόκειται για φράση που αποδίδει εμμέσως πλην σαφώς ευθύνες στον παραιτηθέντα γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών για την υστέρηση που παρουσιάζουν τα φορολογικά έσοδα το πρώτο............
 δίμηνο του έτους συγκριτικά με τους τόκους του προϋπολογισμού.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφορικά με τις αιτιάσεις του κ. Γεωργακόπουλου, ότι δεν του είχαν δοθεί ουσιαστικές αρμοδιότητες, αναφέρουν ότι οι αρμοδιότητες του ήταν αυτές που ανέκαθεν είχε ο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, δηλαδή του υπεύθυνου για τις εφορίες και τα τελωνεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.