Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Δήλωση Υφυπουργού Θάνου Μωραϊτη απο το Μεσολόγγι την 25η Μαρτίου

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε στις εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου στην Ι.Π του Μεσολογγίου, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Θάνος Μωραΐτης.
Ο Υφυπουργός, παρέστη στη δοξολογία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, κατέθεσε στεφάνι στον τύμβο τον Ηρώων και στη συνέχεια, παρακολούθησε την μαθητική – στρατιωτική παρέλαση .
Στο μήνυμα του, ο Θάνος Μωραΐτης, επισήμανε:
«Επέτειος σήμερα της εθνικής μας παλιγγενεσίας και η χώρα μας βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά, την δύσκολη θέση των συμπατριωτών μου. Το μήνυμα όμως που θέλω να στείλω σήμερα από εδώ, από την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, είναι ότι απέναντι σε αυτήν την δύσκολη στιγμή, υπάρχει μια κυβέρνηση που αγωνίζεται και δίνει μάχες κάθε ώρα, κάθε μέρα, ώστε να μπορέσει να βγάλει τη χώρα από αυτή την  κατάσταση, να χαράξει μια νέα πορεία και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.
Πιστεύω ότι είναι η ώρα να αφήσουμε πίσω μας όλους αυτούς που προβλέπουν καταστροφές, διχασμούς και χρεοκοπίες. Είναι όλοι αυτοί που φταίνε για την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα. Όμως, αυτό που θέλω να πω  και που πιστεύω βαθιά, είναι ότι, όταν αυτός ο λαός, πιστεύει τις μάχες που δίνει, τις κερδίζει.
Κι έχουμε μάχες μπροστά μας που θα τις κερδίσουμε. Όλοι μαζί λοιπόν ενωμένοι, αφήνοντας πίσω μας αυτά που μας δίχασαν και μας πλήγωσαν, θα χαράξουμε μια νέα πορεία για μια Ελλάδα, αξιών, Δικαιοσύνης, μια Ελλάδα που θα μας κάνει περήφανους.»
Με αφορμή τις πρόσφατες διαπραγματεύσεις του πρωθυπουργού, σε επίπεδο Ε.Ε. , ο κ. Μωραΐτης, επισήμανε: «Τα αποτελέσματα που είχαμε μέχρι τώρα και αυτά που θα ακολουθήσουν, δεν προέρχονται μόνο από τις προσπάθειες του πρωθυπουργού ή της κυβέρνησης. Είναι αποτελέσματα της μάχης που δίνει ο Ελληνικός λαός, της εμπιστοσύνης και της ωριμότητας που έχει επιδείξει, αυτές τις δύσκολές στιγμές. Καθήκον δικό μας, αυτές οι θυσίες, να μην πάνε χαμένες. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε, για την υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού, μακριά από όσα μπορούν να μας διχάσουν και μας πλήγωσαν μέχρι σήμερα. Ψηλά το κεφάλι, θα τα καταφέρουμε.»

1 σχόλιο:

  1. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ.ΕΝΩ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΘΑΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

O anixtypos.blogspot.com ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.